Piața de digital din România se schimbă! Un nou model de print digital: doar o carte

Începem cu o mărturisire: Vrem să schimbăm piața de carte din România. Cum? Cu ajutorul tău, desigur!

Ești pasionat de citit? Sau vrei să scrii o carte? Sau poate ai scris-o deja? HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!

Suntem o echipă de inițiați în tainele tiparului digital (10 ani de experiență), care au bătut lumea în lung și în lat, să se documenteze temeinic, ca mai apoi să poată oferi sprijin și îndrumare.

Cum am apărut

Proiectul nostru a luat naștere ca răspuns la frământările și provocările autorilor independenți! Știm prin ce trec și din dorința de a le netezi drumul, am dezvoltat strategii și servicii inedite și apelăm la tehnologii de ultimă oră în tiparul digital.

Tipărim o singură carte. La noi nu există tiraj minim. Nici stocuri sau depozite, sau drumuri inutile

Încercăm să oferim atât autorilor independenți, cât și cititorilor o experiență cât mai plăcută pe platforma noastră. Prin urmare, le oferim autorilor posibilități nebănuite de a-și personaliza și promova creațiile. Tiparul digital nu cunoaște limitări, doar noi provocări, cărora le răspunde cu entuziasm.

Avem un vis

Nu suntem tradiționali și vrem să schimbăm piața de carte din România. Self-publishing-ul poate creste diversitatea literară si in acelasi timp, valorile drepturilor de autor! Împreună cu noi se pot afirma scriitori din multe alte domenii, ce vor aduce un suflu nou și au multe de spus.

Un model de business unic pe piața românească. Am reușit să creăm o platformă online complet automatizată și standardizată, unde un autor independent poate tipări o singură carte și unde un cititor poate trăi intens bucuria unor noi descoperiri magice.

Dacă ești cititor, poți schimba viața unui autor la început de drum. Iar dacă ești autor, suntem aici să te susținem cu sfaturi și servicii care te vor aduce mai aproape de visul tău.

Bun venit la Atelierul autorilor independenți, locul unde descoperi autori independenți și multe alte titluri, unde printul de carte digital se schimbă!