DE UNDE CUMPĂRĂM ONLINE ȘI ALTFEL DE CĂRȚI

De 10 ani de când am descoperit magia tiparului digital, am tot stat de vorbă cu numeroși scriitori, edituri și tipografii. Am descoperit că au în comun ceva: bucuria, aproape copilărească a unei noi descoperiri. Nimic nu se compară cu magia de a te pierde între paginile unei cărți noi, de a descifra gândurile autorului și a descoperi ideea sau personajul preferate. 

Și trebuie să recunoasteți că, deși de cele mai multe ori ne lăsăm influențați de alții în alegerea unei cărți, există o doză de mândrie atunci când suntem primii care descoperim un autor nou, când suntem cei care ducem vorba mai departe si când știm că am citit ceva diferit. Iar acum putem face si asta, mulțumită mediului online. Într-o librărie fizică, e complicat să analizezi fiecare titlu de pe raft. Tocmai de aceea, PRINT ONE BOOK este Librăria virtuală unde vei regăsi evidențiate cele mai noi cărți, autori noi, scriitori tineri români, dar și clasici. Ne-am propus să răscolim după altfel de cărți, ne luăm această misiune deoarece vrem ca fiecare oprire în Librăria virtuală PRINT ONE BOOK să însemne dorința de a citi altceva. 

PRINT ONE BOOK – O librărie pentru cititori aparte

Găzduim titlurile unor autori români și străini, operele clasicilor și avem de la jurnale, la memorii, romane istorice, cărți culinare, studii literare, enciclopedii reviste și lista poate continua. Săptămânal, puteți găsi noi titluri, la prețuri bune. 

Tu esti critic literar de ocazie

Pentru un scriitor la început de drum, orice încurajare sau laudă e neprețuită. Critica constructivă e de asemenea binevenită. În editurile tradiționale, manuscrisul unui autor trebuie să treacă de filtrul editorului, care decide dacă romanul e sau nu demn de tipar. Iar dacă trece de publicare, va înfrunta apoi părerea criticilor.

Noi nu avem filtrul editorului, dar pentru a fi publicați, autorii din librăria noastră virtuală trebuie să îndeplinească anumite criterii obligatorii. Așadar, rolul de critic îți revine în exclusivitate.

Am spus că vrem să schimbăm piața de carte din România, iar asta se va întâmpla doar alături de tine, cititorul! Suntem curiosi să aflăm ce carte vei lua cu tine