Print One Book a luat naștere din dragoste pentru autorii independenți și poveștile lor minunate.

Despre Print One Book

Ai ajuns aici. Înseamnă că ori dorești să scrii, ori ai deja o carte scrisă.

Noi suntem Print One Book și acum 10 ani am descoperit nemărginitele posibilități și beneficii ale tiparului digital, iar de 5 ani ne-am propus să ajutăm autorii independenți să se bucure de acestea.Știm cât timp și emoție ai investit în manuscrisul tău. Mai știm și cum îți tresare inima de fiecare dată când mai observi o mică greșeală de tipar sau un spațiu care lipsește.

Probabil acum ai multe întrebări: Voi avea oare curaj să public? Ce risc dacă îmi public manuscrisul? Are sens să investesc in asta propriii mei bani? Voi putea trăi din scris? Merită să renunț la job pentru asta?Întrebările tale sunt firești. Dar pentru un moment, pune-le pauză și gândește-te la asta: ”Perfecțiunea e inamicul progresului”, spunea odinioară Winston Churchill.

Cu cât îți analizezi mai mult creația, cu atât îți tai mai mult din avântul de a o publica. Important este să faci primul pas. Suntem aici să te susținem, de la publicare la prima vânzare. E mult mai simplu decât ți-ai imagina.Conștienți de condițiile dificile și riscante pe care le implică tipărirea primei cărți, am hotărât să dăm tuturor autorilor independenți, la început de drum, o șansă spre afirmare. Drept urmare, am creat o platformă online complet automatizată și standardizată pentru producerea de cărți.

NU SUNTEM tradiționali. Iubim flexibilitatea și independența! Ani de-a rândul, am cules informații din Olanda, America de Nord, Germania și Marea Britanie, discutând cu autori, edituri, tipografii și canale de distribuție, pentru a crea un model de business UNIC în România.

Motto-ul nostru „first sell, then print” se reflectă în toate procesele Print One Book: autorul întâi vinde cărți și după aceea le tipărește, librăria vinde și apoi tipărește cartea. Exact! Nu avem stoc pentru nicio parte implicată în această afacere!

Beneficiem de experiența uriașă a partenerilor noștri (edituri, tipografii) și punem totul în contextul actual: tipar digital, automatizare și prezență online!

Simona Croveanu

De ce Print One Book?

Ne dorim să schimbăm piața de carte din România. Și o vom face, susținând și promovând diversitatea literară și crescând valorile pentru drepturile de autor. Iar librăria noastră virtuală găzduiește cu mândrie cărți din domenii variate, semnate atât de autorii care s-au publicat singuri, cât și de cei consacrați.

Drumul tău poate începe aici și acum. Trebuie doar să ai curaj. De restul ne ocupăm noi.

Dorești să publici o carte prin platforma noastră?

Află mai multe >

Beneficii

Experiență

11 ani în tiparul digital, 5 ani în research și conferințe internaționale pentru „Book on Demand”.

Susținere

Sprijinim cu drag autorii independenți la început de drum.

Promovare

Cartea pe care o publici la noi va fi cunoscută în Social Media.

Transparență

Ai toate costurile la vedere atunci când cumperi sau când publici o carte.

Află ce e nou în atelier!